Alla inlägg den 22 september 2009

Av Marit - 22 september 2009 23:06

Snyfft , nu har vi ingen päronkaramell mer (golfen) har sålt den nu. men de är väl inte så mkt att snyfta över de e ju förvisso bara en bil. "tur de inte va min " ;p 

Vi åkte till Gällö och sålde den på em.

I morse vaknade vi kl halv 8 typ av att nån ringde på dörren och klev in i hallen, jo vi hade låst dörren men personen i fråga hade en nyckel, det va två herrar som skulle byta ut våran ytterdörr och hela listen runt fönstret på toaletten.

Dom väsnades ganska mycket så jag for en sväng till Johan o kollade va han gjorde. 

När jag kom tillbaka kom de plankor o grejer flygandes ut genom badrumsfönstret  , de va ett himla stök men fint blev det =) Kanske brevbäraren slipper bli sur på vårat trasiga brevinkast.. =)

Åh va på resebyrån idag och fick ett kanonerbjudande, kan faktiskt inte bli bättre .. Håller tummar och tår att jag får tag på nåt jobb snart och att Michelle får ledigt i tre veckor. Nå om allt går som det ska nu så flyger vi till Thailand den 14 Januari den dan när Daniel fyller år =( Eller Thailand vi flyger till Peking och sen till Bangkok.

OOO fjärilar i  magen =) Skulle va kul att kolla in stadspulsen i Peking men visumet kostar 500 kr så frågan om det är värt att betala 500 kr för att vandra runt i Peking i några timmar. hm I have to think about it.


Nu är det läggdags. 


Natti natti

Av Marit - 22 september 2009 11:27

Idag har jag suttit och ringt lite har bland annat fått en ny operationstid, känns bra att få de gjort snart.

hoppas bara att jag lyckas hålla mig frisk tills dess . Så nu gäller de att jag inte tar nån nässpray så att nästäppan försvinner. Hade ett helvete i natt eftersom jag inte kan sova när jag är täppt i näsan o vaknade av att jag va astäppt i näsan gjorde ett tappert försök att få ut dom sista dropparna ur sprayflaskan men icke, så det fick bli renässans ändå, blää... Går ju bra nu på dagen men på natten är de inge kul.. 

Tycker att de kan bli måndag 28 nu så jag kan få reda ut vad som är fel med magen.

Hoppas dom kan säga vad de är för fel.

Ska väl kolla om jag är laktos eller gluten intollerant o så.

Är sjukt less på att magen styr mitt liv.   

Tänka på vad man äter o när man äter o hålla på . min mage är inte vad den har varit efter att jag hade clostridium. =(

Presentation


välkommen till min blogg!
Här delar jag med mig av lite av mitt liv och en del annat smått och gott emellanåt! Kommer att skriva mycket om Thailand framöver.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards